Gratis op maat gemaakt
2500 gordijnstoffen en -stalen op voorraad
Alle gordijnen verduisterend leverbaar

Tips & trends

De interieurkleuren voor 2022

De trendkleuren voor 2022 zijn bekend! De trendkleuren worden jaarlijks bekend gemaakt door diverse verffabrikanten, waaronder ook Flexa.

Groen al jaren de trend in de woonwereld

Groen is al jaar en dag een populaire kleur in de woonwereld. Dit is ook wel logisch, want groen is een rustgevende kleur. Wij geven een aantal tips over en voor groene gordijnen!

Duurzame raambekleding

Duurzaamheid is tegenwoordig cruciaal. Dat weten onze leveranciers van gordijnstoffen ook en dat verdient aandacht. In deze blog vindt u informatie over duurzame raambekleding. 

Huis koel houden op zomerse dagen

In Nederland heeft (nog) niet iedereen airconditioning systemen. Gelukkig zijn er ook andere mogelijkheden om het in huis koel te houden.

Kleurtrends voor het najaar

Om u alvast een beetje een idee te geven van de kleurtrends voor het najaar en 2023 hebben wij een selectie aan gordijnen gemaakt die trending zijn en in uw nieuwe interieur zouden passen.

Houd je huis warm met isolerende gordijnen

Brrr het is weer koud in Nederland en de schaatsen kunnen, met een beetje geluk, op de meeste plaatsen in ons land weer uit de kast getrokken worden. Eigenlijk best gezellig zo rond de feestdagen....

Isolerende gordijnen tegen warmte en kou

Een comfortabel en energie-efficiënt huis is iets wat we allemaal willen. Gelukkig kunnen isolerende gordijnen daar een grote bijdrage aan leveren. Of het nu zomer of winter is.

Heb je een vraag?