Gratis op maat gemaakt
2500 gordijnstoffen en -stalen op voorraad
Alle gordijnen verduisterend leverbaar

Isolerende gordijnen tegen warmte en kou

Een comfortabel en energie-efficiënt huis is iets wat we allemaal willen. Gelukkig kunnen isolerende gordijnen daar een grote bijdrage aan leveren. Of het nu zomer of winter is, gordijnen helpen u de temperatuur in huis onder controle te houden en energiekosten te besparen.

Isolatie tijdens de warme zomermaanden

In de warme zomermaanden fungeren isolerende gordijnen als een barrière tegen de warmte van de zon. Hierdoor blijft het binnenklimaat koel en comfortabel zonder dat u uw airconditioning overmatig hoeft te gebruiken. Dit leidt niet alleen tot een aangenamer binnenklimaat, maar ook tot lagere energiekosten.

Isolatie tijdens de wintermaanden

In de koude wintermaanden, daarentegen, werken isolerende gordijnen als een barrière tegen de koude buitenlucht. Hierdoor blijft de warmte binnen en bespaart u op uw verwarming. Dit resulteert in niet alleen een comfortabele binnentemperatuur, maar ook in lagere energiekosten.

Extra isolerende gordijnen

Voor extra isolatie kunt u overwegen gevoerde gordijnen. Deze gordijnen zijn nog beter geïsoleerd, omdat de ruimte tussen het gordijn en de voeringstof werkt als dubbele beglazing. Bij GordijnenWinkel is het zelfs mogelijk om verduistering toe te voegen aan uw gevoerde gordijnen tijdens het bestelproces. Hierdoor kunt u de zon nog beter buiten houden, waardoor de temperatuur in huis nog beter onder controle blijft. Wist u dat u bij GordijnenWinkel alle gordijnen geïsolleerd kunt krijgen. 

Hebben jullie een gordijn naar wens gevonden? In het bestelmenu kunt u aangeven of u het gordijn verduisterend wilt laten werken. U kunt kiezen voor half of volledig verduisterend. Als u uw bestelling gedaan heeft gaan wij aan de slag om het gordijn van extra isolatiemateriaal te voorzien.

Kortom, isolerende gordijnen zijn een slimme investering voor uw huis en uw portemonnee. Bezoek GordijnenWinkel vandaag nog om de perfecte gordijnen voor uw huis te vinden.

Heb je een vraag?